Neem vrijblijvend contact met ons op om telephone restaurant casino royan de keno du soir resultat vele mogelijkheden te bespreken.
Zo kunnen er in het voorjaar en de zomer diverse watersporten worden beoefend en is het mogelijk om diverse activiteiten te ondernemen in het pittoreske Spakenburg.
Je kunt de nummer op het scherm laten verschijnen van je iPhone of iPad.
Heden ten dage zijn nog 3 van de 4 originele bandleden actief in de band!Bij De Linde is volop ruimte, ook om gratis te parkeren.Wie kent ze niet?Enwie heeft er het meest verloren?Boek hier de meest gezellige feestavond van Nederland; de Amsterdamse Avond!
Vele malen stonden de heren geprogrammeerd op festivals met grote namen zoals Mud, The Rubettes, The Fortunes, The Sweet, Mariska Veres, logo loto vectoriel The Shoes en The Animals.
Lees verder over dit uitje.Naast dat u in onze brasserie heerlijk kunt eten aan het water, organiseren wij originele en vooral leuke groepsuitjes en bedrijfsuitjes.Live muziek, food drinks.Een classic Rock and Roll song met invloeden van de jaren. .Wij verzorgen graag de catering.Er zijn kinderactiviteiten aanwezig.